[Haber] Jun.K Müzikal Oyuncusu Olarak Başarılı Mı?!

2pm-jun-K-3-1024x771

2PM’den Jun.K’in bir müzikalde oynadığını biliyor muydunuz? Peki nasıl gittiği hakkında bir fikriniz var mı?

2PM Jun.K “Üç Silahşörler” müzikalinde canlandırdığı D’Artagnan karakteri ile şimdiden pek çok övgü topladı. Müzikal Seongnam Opera Binası’nda 13 Aralık 2013 ve 2 Şubat 2014 tarihleri arasında devam edecek.

M Musical Art sözcüsü Jun.K hakkında “Jun.K müzikal kariyerine başlangıcını bu yaz “Üç Silahşörler” müzikali ile D’Artangan karakterini canlandırarak Tokyo Orchard Sanat Merkezi’nde yapmıştı.  Kısacık müzikal kariyerine rağmen sahnelediği her oyun şaşırtıcı bir şekilde gösteriyor ki Jun.K’in müzikal oyuncusu olarak gelişimi yadsınamaz. Müzikal oyuncu Jun.K’in ileride kendini daha da geliştirmesini bekliyoruz, onunla ilgili büyük beklentilerimiz var.” şeklinde konuşarak onu övdü ve devam etti;

“Üç Silahşörler her sahnelendiğinde… Her seferinde sanki oyun daha da yükseliyor gibi hissediyorum. Aynı rolü yapsalar da oyuncular her zaman daha da iyisini ortaya koymaya çalışıyorlar ve izleyicilerle kaynaşarak daha da eğlenceli bir hale getiriyorlar oyunu.”

Jun.K daha önce Kasım ayında ise Kanagawa Sanat Tiyatrosu’nda Japonya’da “Jack The Ripper” müzikalinde Daniel karakterini canlandırmıştı.

Kaynak: ttwigo, kpoppla

Çeviri: lahanakafa@2PMTurkishFans

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )