[HABER] 2PM’den Taecyeon “Roommate” için Cömertçe Yemek Pişirdi, Temizlik Yaptı

2PM’s Taecyeon Generously Cooks and Cleans for “Roommate”2PM’den Taecyeon Three Meals a Day”de yaptığı gibi “Roommate”deki konukluğu süresince de yemek pişirip fazlaca çalıştı. Söylenip şikayet etse de, kendisine verilen işleri bitirmeyi ihmal etmeyip yardımsever tarafını gösterdi.

10 Şubat’taki “Roommate” bölümünde Taecyeon, GOT7’dan Jackson’ın davetiyle sürpriz konuk olarak yer aldı. Ev arkadaşları için kahvaltı hazırlamaktan sorumlu olan Jackson Taecyeon’dan gelip ona yardım etmesini istedi. Taecyeon daha önce “Three Meals a Day”deki rolü nedeniyle yemek pişirmede tecrübelere sahip.

Taecyeon sabah eve varıp içki gecesinden sonra oturma odasında uyuyan Lee Gook Joo’u uyandırdı. Lee Gook Joo, Taecyeon’u gördüğünde çok şaşırdı ve telaşlı halde boğuk sesiyle Taecyeon’u karşıladı.

taecyeon lee gook joo roommate

Taecyeon ardından basit bir menü olan yumurtalı ekmek ve omlet yapmaya karar vererek kahvaltıyı hazırlamaya başladı. Fakat Lee Gook Joo ondan kimçi güveci de yapmasını istedi. Taecyeon “Sanırım pişirebilirim…” diyerek sonunda kimçi güvecini de pişirdi.

Kahvaltıdan sonra Taecyeon’un aşçılığını beğenen JYP kıdemlilerinden Park Joon Hyung ondan kimçi kızartması yapmasını istedi. Böylece herkese kahvaltı hazırladıktan sonra mutfakta tek başına kalan Taecyeon, evdekilerin daha sonra yemesi için kimçi kızartması ve kızarmış yumurta yemeği yaptı.

Taecyeon’un bir hayranı olan KARA’dan Youngji, Taecyeon’un yemek pişirisini izlemeye gelerek “Yemek pişirmeyi seviyor musun?” diye sordu. Taecyeon, “Sevmem. Evde yemek pişirmem ve gelecekte de çok fazla pişirmek zorunda kalmamayı umuyorum.” diye cevapladı. Yine de, “2PM üyeleri için bir kere tteokbokki (baharatlı pirinç keki) pişirmiştim” diyerek tecrübesini paylaştı. Youngji ise tereddüt etmeden “O zaman bir dahaki sefere bizim için de tteokbokki yap.” diye istekte bulundu.

taecyeon roommate 2

Yemek pişirmeyi bitirdikten sonra arkadaşı olan Girls’ Generation üyesi Sunny ile oturma odasında vakit geçirdiler. Sunny “Hepsi bitti mi? Cidden iyi iş çıkardın.” dediğinde Taecyeon evin ne kadar dağınık olduğundan bahsetti. Bunu üzerine Sunny “O zaman temizle de öyle git.” diye yanıt verince Taecyeon beklenmedik bir şekilde evi de temizlemiş bulundu.

taecyeon roommate 3

İş yaparken şikayet ederek “Three Meals a Day”deki Hyung’u Lee Seo Jin’e benzese de Taecyeon’un başkalarının isteklerine hayır diyemeyen nazik bir adam olduğu anlaşılmış oldu.

Orjinal Haber Linki

Çeviri: cessy0412 @2PMTurkishFans

Yorum bırakın